Diensten

 
 
 
 

Finance met S/4

Met de lancering van S/4 heeft SAP aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd en enkele beperkingen van SAP R/3 (ECC) aangepakt. De technische scheiding tussen FI en CO bij rapportages is opgelost, waardoor naadloos schakelen tussen P&L- en kostencentrumrapporten mogelijk is. S/4 heeft ook traagheidskwesties in het laadproces geëlimineerd en rapportages zijn nu gebaseerd op actuele gegevens, waardoor gebruikers betrouwbaardere inzichten verkrijgen.

Met de integratie van embedded BPC is afzonderlijke planning in BW overbodig geworden, wat resulteert in directe weergave van plancijfers naast daadwerkelijke cijfers, een aanzienlijke verbetering van het besturingsmodel. Fiori-apps zijn nu naadloos geïntegreerd, waardoor snelle en intuïtieve toegang tot informatie mogelijk is, waarmee het concept van "information at your fingertips" werkelijkheid wordt.

LRF-specialisten spelen een sleutelrol bij het leiden van projecten, waaronder begeleiding bij de migratie naar S/4 met optimalisatie van rapportages en besturingsmodellen, het ontwerpen van apps op basis van real-time data en analytics met Fiori en Lumira, en het realiseren van geïntegreerde operationele en financiële planning met BPC embedded.

 
 
 

Treasury

Ontdek de vernieuwende benadering van onze Treasury-afdeling, die met S/4 Treasury van SAP twee cruciale ontwikkelingen omarmt: snelle en inzichtelijke scenario-analyse voor flexibele strategieën in een dynamische markt, en snelle toegang tot gestructureerde en ongestructureerde informatie, zowel intern als extern. S/4 Treasury biedt een krachtig instrument om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden, centraal in onze financiële strategie, waarmee we proactief kunnen reageren op marktveranderingen en onze bedrijfsdoelen met een stevige financiële basis kunnen realiseren. Verken met ons de mogelijkheden van S/4 Treasury in de snel evoluerende zakenwereld.

 
 
 

Power BI

Microsoft Power BI biedt een krachtige oplossing voor gegevensanalyse en visualisatie. Met mogelijkheden voor data-integratie uit diverse bronnen, krachtige visualisaties, self-service business intelligence en real-time analyse stelt het gebruikers in staat snel inzichten te verkrijgen zonder diepgaande technische kennis. Geavanceerde data modellering, samenwerking, AI-gestuurde inzichten en mobiele toegankelijkheid maken het een allesomvattende tool voor datagestuurd succes in organisaties, waardoor gebruikers waardevolle inzichten kunnen onttrekken en weloverwogen beslissingen kunnen nemen.